User Interface Design.

User interface design (UI) is het ontwerp van de user interface of gebruikersomgeving van digitale producten en diensten. Bij user interface design gaat het niet alleen om het visueel aantrekkelijk maken van je website of app maar ook om hoe alles werkt, waar elementen geplaatst worden en hoe makkelijk een interactie mogelijk is. User interface design richt zich op layout, design, interacties en het vaststellen van visuele richtlijnen. Essentieel hierbij is eenvoud, structuur en consistentie in het design. Zo ontwikkelen wij een zo optimaal mogelijke interface.

Meer weten?

WordPress website/shop

Een website bepaalt voor een groot deel van je online imago en merkidentiteit. Het is het digitale visitekaartje van je merk, bedrijf of organisatie. Websites zijn er in verschillende soorten, maten én vormen. De keuze hangt af van de vooraf gestelde doelen. Wij ontwikkelen al jaren succesvolle en mooie vormgeven WordPress websites en webshops. Websites met een heldere structuur en functie welke beheerd kunnen worden met een gebruiksvriendelijk CMS systeem. Zodat je in de toekomst zelf makkelijk pagina’s kan aanpassen en toevoegen.

Meer weten?

Online marketing.

Wil je meer verkopen en relevant blijven als organisatie? Bij online marketing worden social media en SEO (zoekmachine optimalisatie) ingezet om jouw marketing- doelstellingen te behalen. Door SEO krijg je een betere positie in de Google zoekresultaten en word je beter gevonden door je doelgroep. Door middel van social media marketing versterken we de band met je huidige klanten en trekken we met behulp van betaalde advertenties nieuwe klanten aan. Met een Google Ads campagne betaal je per klik en kom je op een toppositie in de zoekresultaten

Meer weten?

Hosting & support.

Webhosting is nodig als je een website of webshop wil maken of een professioneel e-mailadres wil met een eigen domeinnaam. Onze betrouwbare hosting zorgt dat je website of webshop op rolletjes draait. Wanneer je de webhosting bij VKdesign afneemt zorgen wij ervoor dat je website stabiel en goed blijft presteren. De veilig houden we optimaal door updates consistent uit te voeren. We monitoren actief en staan paraat om vragen te beantwoorden bij eventuele problemen. Snelheid, veiligheid en stabiliteit van je website is daarmee gegarandeerd.

Meer weten?

Meer weten over onze digitalen diensten?

Wij helpen je graag verder. Neem telefonisch contact op of vul het contactformulier in.
Telefoon: +31(0)314 64 09 32 | Mobiel: +31(0)6 14 04 99 31