VKdesign is Vincent Koldenhof. Freelance creatief voor concept, creatie én realisatie. Afgestudeerd aan het Grafische Lyceum Utrecht als grafisch ontwerper. Begonnen bij Lukkien in Ede als grafische vormgever later, bij verschillende communicatie en reclamebureau’s, doorgegroeid naar art director. Door de vele offline én online opdrachten ook webdesigner, visual en UI designer... what's in a name? Met zijn heldere kijk, praktische ervaring en expertise weet hij in ieder geval een klantvraag of idee vlot te vertalen naar een inhoudelijk creatief en passend ontwerp. Werkt graag in co-creatie met gebruikers, opdrachtgevers en getalenteerde collega's. Zoals copywriters, designers, DTP-ers en strategen... en daar kent hij er inmiddels behoorlijk veel van.


Wordt blij van..

Heldere eenvoud. Visuele hiërarchie. Complexe vraagstukken terugbrengen naar de essentie. Eigenzinnige, creatieve en effectieve concepten. Slim ontworpen websites, een krachtige verpakkingslijn of indrukwekkend huisstijl.  

Niet blij van...

Dikke wetenschappelijk onderbouwde missies, visies en onderzoeken. Wij houden meer van een no-nonsense aanpak. Onze adviezen zijn kort en bondig. We scheiden snel hoofd- van bijzaken, komen tot de essentie en geven daar op een praktische en creatieve manier antwoord op.

Krijg een kick van...

Mensen met ambitie, daadkracht, passie en een gezonde dosis lef. Klanten, opdrachtgevers en collega's die van hun vak houden. Innovatieve oplossingen. Een mooi verbeeld merkverhaal of een sterke crossmediale campagne.

10/10