...
CONTENT

Relevante zijn
met content.

Klanten binden doe je vooral door het bieden van relevante content. Content die de klant echt helpt. In het juiste formaat, via het juiste kanaal, op het juiste moment. Content die zorgt voor communicatie en interactie. Tussen klanten en tussen klant en organisatie. Van contentstrategie, tot het uitvoeren van redactie; wij zorgen dat jouw content doet wat het moet doen.​

Content.

Content is een verzamelnaam voor informatie die je online en offline met elkaar kunt delen. Content kan geschreven tekst zijn, maar omvat ook beeld en geluid. Je kunt hierbij denken aan foto's, video's, geluidsfragmenten en bijvoorbeeld infographics. De term content wordt vaak gebruikt in ons vak. Om je een beeld te geven met welke vormen van content wij ons bezighouden hebben we ze voor je hieronder uiteengezet.

Content is de toekomst. YouTube, Twitter, Tik tok puilt uit en de information generation is hongeriger dan ooit. Slimme merken, die spelen daarop in. Met een eigen tone-of-voice, krachtige copy en een uitgesproken beeldtaal raken zij exact het juiste gevoel. En dat kun jij ook. Maar alleen met een strategie die hout snijdt. Copywriting is daarin essentieel. Een copywriter schrijft aantrekkelijke en wervende teksten voor commerciële doeleinden. Naast teksten voor sociale media, nieuwsbrieven en SEA, schrijven copywriters ook geoptimaliseerde web-teksten. SEO-copywriting resulteert in informatieve teksten die goed scoren in Google. Een goede copywriter schrijft tekst die het gedrag beïnvloedt van de lezer en zorgt dat je klanten overtuigd blijven.

SEO (Search Engine Optimization) is het optimaliseren van een website om zo hoog mogelijk in de resultaten van zoekmachines te komen. Door middel van SEO zorgen we ervoor dat jouw website makkelijk vindbaar is voor mensen die via zoekmachine zoals Google, Bing of Yahoo naar informatie, producten of diensten op zoek zijn. Niet online vindbaar zijn met een bedrijfswebsite is tegenwoordig echt geen optie meer en goed online vindbaar zijn zonder SEO is ook vrij lastig. Kortom, SEO is essentieel voor de hedendaagse organisatie en dient dus serieuze aandacht te krijgen. Wij begeleiden en geven advies in hoe je SEO in kunt zetten en er je voordeel mee kunt doen. <BR><BR>

Content marketing is een vorm van marketing waarbij diverse vormen van content zoals afbeeldingen, video, animaties en downloads worden aangeboden met als doel, zonder direct een product of dienst aan te prijzen, de bezoeker te overtuigen of aan te zetten tot een actie.  Het draait erom dat je de doelgroep waardevolle, relevante informatie biedt zonder dat de lezer direct wordt gestimuleerd of wordt beïnvloedt. Het uiteindelijk doel van content marketing is als alle andere marketingvormen, dat de bezoeker een klant wordt. Content marketing maakt een belangrijk deel uit van de marketing strategie om nieuwe klanten te werven en de zichtbaarheid van een merk, product of dienst te optimaliseren.

Een foto zegt meer dan 1000 woorden? Cliché, als het aan ons ligt. Want met foto’s vertel je geen losstaand verhaal. Het is een van de onderdelen van je strategie. De manier waarop je iets in beeld brengt; daar draait het om. En of je daarmee aansluit bij de verwachting van je doelgroep. Daarin zit het verschil tussen foto’s maken en fotograferen. Wil je weten over hoe je fotografie effectief kunt inzetten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Met animaties maak je het online communiceren van het merkverhaal nog effectiever. Onderzoek na onderzoek laat zien dat animatie video’s de online conversie flink vergroot. Door een animatie video stijgt het aandeel website bezoekers dat online een aankoop doet met 64%. Wist je dat 92% van mensen die op hun telefoon animatie video’s bekijkt deze deelt op social media? Dat is nog eens scoren! Een ander groot voordeel is dat animatie helpt je bij je SEO. Waarom? Omdat het ervoor zorgt dat mensen langer op je site blijven en meer doorklikken. Voor Google betekent dit: mensen vinden deze site interessant. Daardoor kom je hoger in de zoekresultaten. Wil je weten over hoe je animaties effectief inzet als communicatiemiddel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Editorial content gaat over het creëren van content voor kranten, bladen en magazines. Alles wat periodiek uitkomt en informatie overdraagt. Inhoud en vorm brengen we samen in een aantrekkelijke lay-out. Kranten, bladen en magazines dragen bij aan meer vertrouwen in je merk of bedrijf of organisatie. Het zorgt dat je doelgroep zich verbonden voelt. VKdesign heeft meer dan 20 jaar ervaring met het ontwikkelen van periodieken. Van bladformules en ontwerp, tot zorgvuldige opmaak van het jubileumnummer. We denken en schrijven met je mee. We scherpen bestaande teksten aan en schrijven nieuwe teksten. Onze specialisten verdiepen zich in jouw doelgroep en schrijven content met impact.

Wil je een stap verder gaan, dan schakelen we SEA in. Search Engine Advertising is het betaald adverteren in zoekmachines zoals Google. Wanneer je in Google naar een onderwerp zoekt, zijn de eerste en laatste resultaten op de pagina meestal advertenties. De eerste paar resultaten zijn betaalde advertenties; dit zijn de SEA links. Ook vallen de advertenties aan de rechterkant onder SEA. In tegenstelling tot SEO, heb je bij SEA snel je advertentie hoog in Google. Het zal de eerste link zijn die mensen zien. De kans is groot dat er daarom sneller op jouw link wordt geklikt dan bij SEO. De keerzijde is wel dat als je stopt met betalen voor je advertentie, jouw advertentie en zichtbaarheid direct verdwijnt.

Door een paar minuten over het internet te scrollen, krijg je veel informatie tot je. Zoveel dat je brein de informatie gaat filteren. En dan vallen berichten met foto’s, afbeeldingen en video’s het meeste op. Visuele content heeft een hoger effect en daarom worden het steeds vaker ingezet.
Bij visuele content is de strategie het belangrijkste. Want even snel een video maken of een afbeelding toevoegen aan je Facebook-bericht, wil niet zeggen dat je succes boekt. Je moet doordacht te werk gaan. Kijken waar jouw doelgroep op zit te wachten, waar hij zich bevindt, wie je doelgroep is en wat hen bezig houdt? Die informatie is belangrijk om content op maat te leveren.

Illustraties zijn alle beelden die bekend staan om het interpreteren, afbeelden, uitleggen en/of verfraaien van de woorden in boeken, kranten en online media. Infographics gaan iets verder, dit zijn illustraties die helpen om een proces, samenvatting of handleiding te verduidelijken en gebruiksvriendelijker te maken. Wil je weten over hoe je illustraties effectief inzet in je communicatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Video content heeft de laatste jaren aanzienlijk veel terrein gewonnen. Ook afgelopen jaar brak video nieuwe records en de stijgende lijn lijkt alleen maar door te zetten. Dat zien we terug aan het groeiend aantal bedrijven dat volop gebruik maakt van video-advertenties en videoseries produceren voor hun doelgroep in de vorm van branding video’s. Niet gek natuurlijk als je weet dat het de online conversie aanzienlijk vergroot en dit niet onopgemerkt blijft bij Google. Video trekt de aandacht, inspireert, brengt een gevoel over en kan van grote waarde zijn in jouw marketing strategie. Wil je een professionele video laten maken? Dan heb je een krachtig concept, een pakkend verhaal en precies de sfeer nodig die bij jouw organisatie past. En daar helpen wij je uiteraard graag mee.

VKdesign

Heb je vragen of wil je kennismaken?​

Neem dan (vrijblijvend) contact met ons op. Bellen, mailen, appen, het kan allemaal. Wil je dat wij contact met je opnemen? Vul dan het contactformulier in. Dan nemen wij z.s.m. uur contact met je op.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.