...

Aansprekende ontwerpen

Over VKdesign

Al meer dan 20 jaar ontwerpen en bouwen we mee aan merken voor veel verschillende opdrachtgevers uit even zoveel verschillende branches. Sinds 2013 gebeurd dit vanuit VKdesign rechtstreeks voor klanten of in opdracht van klanten. We werken vanuit onze studio in Wehl of op locatie door het hele land.

Visie en missie

VKdesign is een strategisch merk- en ontwerpbureau gespecialiseerd in corporate design en marketingcommunicatie. Wij zien corporate design als een weerspiegeling van de kernidentiteit van een merk en marketingcommunicatie als de kracht die merkwaarden aandrijft. Onze missie is het verbinden van merken met mensen door middel van aansprekend design en creatieve marketingcommunicatie.

Doordacht.

Het is niet alleen horen, maar echt begrijpen. Het opent deuren naar een doordachte en afgewogen merkstrategie.

Creatief.

We zijn verrassend creatief in aanpak, concept en design. Creatief werk maakt jouw merk zichtbaar en bijzonder.

Duidelijk.

Complexe communicatie- vraagstukken brengen we terug naar de essentie. Zodat de boodschap duidelijk overkomt.

Op tijd.

Afspraak is bij ons ook afspraak. Daarom werken wij met een reële planning zodat wij waarmaken wat wij beloven.

EVEN VOORSTELLEN

VKdesign is Vincent Koldenhof.

Hoi, ik ben Vincent Koldenhof en freelance art director en vormgever. Ik zie mezelf als een pragmatisch en daadkrachtige persoon die staat voor originaliteit en professionaliteit. Ik heb jarenlange ervaring in het bedenken en uitwerken van creatieve concepten. Na mijn opleiding aan het grafisch lyceum heb ik bij verschillende reclame- en communicatiebureaus gewerkt als grafisch designer en later als art director, voor merken als Shimano, Gazelle en Denksport. Sinds 2013 werk ik zelfstandig onder de naam VKdesign. Ik werk vanuit mijn studio voor eigen klanten of in opdracht voor recruitment- reclame- of communicatiebureaus op lokatie door het hele land. Graag werk ik samen in co-creatie met getalenteerde collega’s en ambitieuze ondernemers. Ik hou van heldere eenvoud en om complexe communicatievraagstukken terug te brengen naar de essentie. Het leukste aan mijn vak vind ik het conceptmatig denken en het uitwerken van concepten naar fraai vormgegeven ontwerpen. Daar ligt ook mijn kracht. Ontwerpen maken die merken interessanter en relevanter maken. Zodat ze door mensen gezien, herinnert en gekozen worden.

Referenties.

Wat klanten over VKdesign zeggen.

Jan Slecht

Eigenaar, Fuel For Fun

‘De branding en verpakking van onze nieuwe spellen hebben wij door VKdesign laten ontwerpen. We zijn trotst op het resultaat en blij met de prettige samenwerking.’

Rik Volman

Eigenaar, Mansign

‘Vincent is naast een creatieve en bevlogen professional vooral ook een fijne kerel. Hij heeft maar weinig nodig om een idee te vertalen naar een sterk concept’.

Bas Elshout

Eigenaar, Elshout Fysio

‘VKdesign heeft ons bijzonder fijn geholpen met onze huisstijl, website en de aankleding van ons pand. Wij zijn er erg blij met de samenwerking én het mooie resultaat!’

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.