design marketing strategie

Aansprekende ontwerpen

Over VKdesign

Al meer dan 20 jaar ontwerpen en bouwen we mee aan merken voor veel verschillende opdrachtgevers uit even zoveel verschillende branches. Sinds 2013 gebeurd dit vanuit VKdesign rechtstreeks voor klanten of in opdracht van klanten. We werken vanuit onze studio in Wehl of op locatie door het hele land.

Onze visie

VKdesign is een strategisch merk- ontwerpbureau voor corporate design en marketing communicatie. Met corporate design als spiegel van de identiteit van een merk en marketing communicatie als aanjager van de merkwaarden. Wij helpen merken door middel van aansprekend design en creatieve marketing communicatie in contact te brengen met mensen.

Centraal in onze visie op corporate design en marketing communicatie staan onze 4 pijlers. Sterke overtuigingen over hoe VKdesign zichzelf ziet en waar zij voor staat. Een visie die vanaf onze start in 2013 de basis vormt voor onze manier van werken en ontwerpen. Alles wat we doen, toetsen we aan deze 4 pijlers. Sindsdien hebben wij een groot aantal opdrachtgevers geholpen met corporate design en (marketing) communicatie...

Doordacht.

Hoe helpt communicatie bij de oplossing van een organisatie vraagstuk? Die vraag stellen wij onszelf steeds opnieuw. Daarop baseren we onze strategie.

Creatief.

We zijn verrassend creatief. In advies, onze aanpak, concepten en vormgeving. Met onze creativiteit maken we communicatie zichtbaar en onderscheidend.

Functioneel.

We houden ervan om complexe communicatie vraagstukken terug te brengen naar de essentie. Onze adviezen zijn kort en bondig zodat je snel van start kunt gaan.

Op tijd.

Afspraak is bij ons ook afspraak. Daarom werken wij met een reële planning. Zo kunnen wij creatief slagvaardig zijn en waar maken wat wij beloven.

EVEN VOORSTELLEN

VKdesign is Vincent Koldenhof.

Hoi, ik ben Vincent Koldenhof en freelance art director en vormgever. Ik zie mezelf als een pragmatisch en daadkrachtige persoon die staat voor originaliteit en professionaliteit. Ik heb jarenlange ervaring in het bedenken en uitwerken van creatieve concepten. Na mijn opleiding aan het grafisch lyceum heb ik bij verschillende reclame- en communicatiebureaus gewerkt als grafisch designer en later als art director, voor merken als Shimano, Gazelle en Denksport. Sinds 2013 werk ik zelfstandig onder de naam VKdesign. Ik werk vanuit mijn studio voor eigen klanten of in opdracht voor recruitment- reclame- of communicatiebureaus op lokatie door het hele land. Graag werk ik samen in co-creatie met getalenteerde collega’s en ambitieuze ondernemers. Ik hou van heldere eenvoud en om complexe communicatievraagstukken terug te brengen naar de essentie. Het leukste aan mijn vak vind ik het conceptmatig denken en het uitwerken van concepten naar fraai vormgegeven ontwerpen. Daar ligt ook mijn kracht. Ontwerpen maken die merken interessanter en relevanter maken. Zodat ze door mensen gezien, herinnert en gekozen worden.

Referenties.

Wat klanten over VKdesign zeggen.

Jan Slecht

Eigenaar, Fuel For Fun

‘De branding en verpakking van onze nieuwe spellen hebben wij door VKdesign laten ontwerpen. We zijn trotst op het resultaat en blij met de prettige samenwerking.’

Rik Volman

Eigenaar, Mansign

‘Vincent is naast een creatieve en bevlogen professional vooral ook een fijne kerel. Hij heeft maar weinig nodig om een idee te vertalen naar een sterk concept’.

Bas Elshout

Eigenaar, Elshout Fysio

‘VKdesign heeft ons bijzonder fijn geholpen met onze huisstijl, website en de aankleding van ons pand. Wij zijn er erg blij met de samenwerking én het mooie resultaat!’