Motion design.

Motion design en information designs zijn alle bewegende beeld dat niet gefilmd, geanimeerd of getekend is. Omdat beeld het steeds meer over neemt van tekst, krijgt het een steeds grotere rol bij het creëren van digitale content. Video’s en animatie zijn tegenwoordig de manier om snel informatie over te brengen en om de aandacht vast te houden. Daarnaast is information design de manier om complexe (data) informatie op een simpele en snelle manier over te brengen.

Meer weten?

Digital design.

Digital design is niets anders dan het creëren van de digitale beleving van je merk. Digital design is een verzameling van digitale oplossingen voor het communiceren van de boodschap van je merk. Denk hierbij aan een website, app, online magazine, online banner, presentatie template of infographic. Digital design geeft een merk nog meer betekenis. Het design van een digitaal product vraagt om specifieke technische expertise. VKdesign combineert vorm en functie in een goed werkend digitaal ontwerp.

Meer weten?

Campagnes.

Wil je de naamsbekendheid vergroten van je product of dienst, je imago veranderen of de koopintentie van de doelgroep vergroten. Alleen met een duidelijk doel, een goed beeld van de doelgroep, de juiste strategie én een concept die daarbij aansluit bereik je het gewenste effect. Wij creëren creatieve en impact volle campagnes op maat en ontwikkelen campagnemiddelen die zorgen voor het gewenste effect en aansluiten bij de doelgroep. Daarbij zorgen we dat alle communicatieboodschappen, campagnemiddelen en inzet van media op elkaar zijn afgestemd om het beste resultaat te bereiken.


Meer weten?

Event design.

Om je een conferentie, congres, tentoonstelling of event goed uit de verf te laten komen heb je een sterk en herkenbaar gezicht nodig waarmee je aantrekkelijk kan communiceren in de media. Bij een goed ontwerp is nagedacht over wie er komen en waarom ze komen. Het doel van je bijeenkomst moet duidelijk en concreet zijn. Als je weet wat je doel is, kan je gaan nadenken over hoe je dat doel kunt bereiken. Een goed vormgeven stijl is belangrijk. Het is verleidelijk voor bezoekers en draagt een positieve bijdrage aan de beleving. VKdesign ontwikkelt alles op maat en zorgt dat deze is doorgevoerd in alle off- en online promotiemiddelen. Zo verbinden we mensen aan je merk.

Meer weten?

Meer weten over design?

Wij helpen je graag verder. Neem telefonisch contact op of vul het contactformulier in.
Telefoon: +31(0)314 64 09 32 | Mobiel: +31(0)6 14 04 99 31