...

Aansprekende ontwerpen

FAQ.

Een bureau kiezen is een wezenlijke keuze. Je legt tenslotte je merk in handen van anderen. Tegelijkertijd wil je zelf de keuzes en kosten in de hand houden. Daarnaast wil je samenwerken met een betrokken team, van mensen die gelijk gestemd zijn. Dus mocht je nog twijfels hebben, dan nemen we die hier graag voor je weg. Maar, nog liever maken we een afspraak om elkaar persoonlijk te ontmoeten!

En terecht! Bij een creatief proces is het extra belangrijk om dat vooraf goed te weten. Daarom maken we bij elk project een heldere offerte en concrete debrief, inclusief deliverables. Ook is er alle ruimte voor feedback, bij alle stappen die we samen maken. Zo weet je zeker dat je krijgt waar je naar op zoek bent.
Dat stimuleren wij. Zie ons in eerste instantie als verlengstuk van je marcom afdeling. Daarnaast kunnen we je ook helpen om de interne marketingafdeling op te zetten of te laten groeien. Ook kunnen we een flexibel communicatiegrid creëren, waar jullie zelf mee aan de slag kunnen. Het is maar net wat het beste bij je past.
Wij zijn geoefende vragenstellers en essentievinders. We willen alles weten van je bedrijf, je concurrentie én je doelgroepen. Vaak hebben we door andere opdrachten al kennis van vergelijkbare markten in huis. Daar voegen we zelf nog een dimensie aan toe: de betekenis van je merk in de maatschappij. Zo leren we van elkaar en inspireren we elkaar. Samen gaan we voor resultaat.

Klinkt goed. Ik wil graag kennismaken.

Het is net als in de liefde: je blijft bij elkaar, zolang je elkaar inspireert en laat groeien. Sowieso krijg je van ons altijd een heldere aanpak met offerte, zodat je weet wat je aan ons hebt. Ook splitsen we de opdracht op in verschillende fases, waarbij je op elk moment in- of uit kunt stappen. Maar laten we eerst maar eens daten.

Klinkt goed. Ik wil graag kennismaken.

Dat snappen we. Het is ook gaaf om te bouwen aan je merk en om je marketing en sales steeds te verbeteren. Zie ons vooral als sparringspartners die je verder helpen met kennis en creativiteit. Op een informele, inspirerende en vooral ook leuke manier.

Klinkt goed. Ik wil graag kennismaken.

VKdesign werkt voor merken met idealen, omdat deze merken de toekomst hebben en meer waarde, winst en betrokkenheid creëren. En vooral: de wereld een beetje mooier maken. Wil jij dat ook met jouw merk bereiken? Dan helpen we je graag! Ook al is je merk nog niet zo ideaal. Elk stapje in de goede richting telt!
VKdesign committeert zich aan resultaat. Wat wij maken moet wel werken! Sterker nog: we spreken duidelijke en realistische doelstellingen af. Het liefst op basis van keiharde KPI’s. En daar mag je ons aan houden.
VKdesign neemt stress weg en voegt inspiratie toe. Als full service bureau kunnen wij je volledig ontzorgen. Wij stroomlijnen, creëren, en produceren alles op het gebied van marketing communicatie. Dat zorgt voor inzicht, focus en rust. Binnen je bedrijf en bij jezelf.
Wij zijn een compact bureau (met een hands-on mentaliteit). Daardoor kunnen wij snel schakelen en makkelijk inspelen op de actualiteit. Je krijgt een eigen dedicated kernteam en een projectmanager als centraal aanspreekpunt, die zorgt dat alles soepel verloopt. Daarnaast communiceren wij altijd vooraf de verwachte doorlooptijd, zodat je weet hoe snel we leveren.
Dat is juist de bedoeling. Daarom werken we in open dialoog met je samen en betrekken we je continu bij strategische en creatieve keuzes. Want: jouw input helpt ons om tot de beste output te komen. Je opdracht besteed je uit, maar de touwtjes blijven in jouw handen.
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.