...
ONLINE

De ultieme online
merkbeleving.

Spat jouw merk al van het scherm af? Je website, app of ander online platform zijn de digitale visitekaartjes van je organisatie, dat kan er maar beter goed uitzien toch? We helpen je met alle soorten online uitingen voor je website, app, online magazine, presentaties of wat je ook maar online kan bedenken!

Online.

Met online bedoelen wij alle marketingactiviteiten die op het internet plaatsvinden. Activiteiten waarbij je een boodschap via digitale kanalen, apparaten en platforms deelt over je merk. Deze boodschap wordt op een slimme effectieve en meetbare wijze gedeeld met potentiële klanten. Om je een beeld te geven met welke online activiteiten wij ons bezighouden hebben we de meest voorkomende hieronder voor je uiteengezet.​

Een website bepaalt voor een groot deel van je online imago en merkidentiteit. Het is het digitale ‘gezicht’ van je merk, bedrijf of organisatie. Wij ontwikkelen al jaren succesvolle en mooie tijdloos vormgeven WordPress websites met foutloze werking op alle apparaten. Voorzien van een eigen unieke brandding, heldere functie en structuur welke beheerd kunnen worden met een gebruiksvriendelijk CMS systeem. Zodat je met in de toekomst zelf makkelijk pagina’s kan aanpassen en toevoegen. Met een eenmalige investering kun je met onze WordPress website’s weer jaren vooruit!

Mobiele apps en web-applicaties bieden de mogelijkheid voor serieuze groei. Tools die verbeterde gebruikerservaring, consistente communicatie met klanten en snelle betalingsopties bieden, kunnen snel voor, leads, prospects en omzet zorgen. Wanneer je een bruikbare app ontwikkelt die gebruikers blijft interesseren, komen ze dagelijks met jouw merk in aanraking. Wij helpen organisaties met het bedenken, ontwikkelen en in de markt zetten van bruikbare apps. Zo verbinden wij mensen je merk, bedrijf of organisatie en helpen de omzet groeien.

User interface design (UI) is het ontwerp van de user interface of gebruikersomgeving van digitale producten en diensten. Bij user interface design gaat het niet alleen om het visueel aantrekkelijk maken van je website of app maar ook om hoe alles werkt, waar elementen geplaatst worden en hoe makkelijk een interactie mogelijk is. User interface design richt zich op layout, design, interacties en het vaststellen van visuele richtlijnen. Essentieel hierbij is eenvoud, structuur en consistentie in het design. Zo ontwikkelen wij een zo optimaal mogelijke interface

Het inzetten van e-mailmarketing biedt de mogelijkheid om op een relatief goedkope manier veel mensen in een korte tijd te bereiken. Via een e-mail nieuwsbrief kun je persoonlijk, één op één, met (potentiële) klanten communiceren. Het grootste voordeel van een e-mail nieuwsbrief is dat je klanten persoonlijk kan benaderen. Een e-mail nieuwsbrief versturen is tegenwoordig niet onderscheidend genoeg meer. Het gaat om de toegevoegde waarde van de boodschap in het bericht, hier wil VKdesign jou dan ook graag bij helpen.

SEO (Search Engine Optimization) is het optimaliseren van een website om zo hoog mogelijk in de resultaten van zoekmachines te komen. Door middel van SEO zorgen we ervoor dat jouw website makkelijk vindbaar is voor mensen die via zoekmachine zoals Google, Bing of Yahoo naar informatie, producten of diensten op zoek zijn. Niet online vindbaar zijn met een bedrijfswebsite is tegenwoordig echt geen optie meer en goed online vindbaar zijn zonder SEO is ook vrij lastig. Kortom, SEO is essentieel voor de hedendaagse organisatie en dient dus serieuze aandacht te krijgen. Wij begeleiden en geven advies in hoe je SEO in kunt zetten en er je voordeel mee kunt doen. 

Online content versturen is de eerste stap. Om erachter te komen of de content ook daadwerkelijk haar doel bereikt, is monitoren de tweede stap. Wij richten dashboards in die het meten van jouw online activiteiten overzichtelijk maken. Met behulp van cookies kunnen we een gebruiker volgen en weten we hoe een potentiële klanten zich op je website gedraagt. Via Google Analytics halen we de data binnen en zorgen we voor heldere rapportages. Met dit inzicht kan de contentstrategie, waar dat nodig is, bijgestuurd worden en het gewenste effect worden vergroot.

Onder e-commerce, afkorting van electronic commerce, verstaan we handeldrijven via het internet. Het beginnen van een webshop waar je fysieke of digitale producten verkoopt is ontzettend populair. Niet zonder reden, want het is een stuk laagdrempeliger dan het starten van een fysiek bedrijf. Meestal heb je minder opstartkosten en kun je zonder personeel beginnen. Wil je ook je eigen online bedrijf starten? Wij hebben de kennis en ervaring in huis om je webshop succesvol te maken. Of het nu gaat over strategie, platform, bestelproces, betaalmethodes, UI of UX design wij helpen je graag verder helpen.

Wil je meer verkopen en relevant blijven als organisatie? Bij online marketing worden social media en SEO (zoekmachine optimalisatie) ingezet om jouw marketing- doelstellingen te behalen. Door SEO krijg je een betere positie in de Google zoekresultaten en word je beter gevonden door je doelgroep. Door middel van social media marketing versterken we de band met je huidige klanten en trekken we met behulp van betaalde advertenties nieuwe klanten aan. Met een Google Ads campagne betaal je per klik en kom je op een toppositie in de zoekresultaten
<BR>

De user experience (UX) is de ervaring die een persoon heeft tijdens het gebruiken van een website of apps. Het doel is om de gebruikerservaring zo prettig en effectief mogelijk te laten verlopen. Hierbij is er niet alleen aandacht voor de visuele vormgeving, maar bijvoorbeeld ook voor de interactie tussen de gebruiker en het medium.
Met een user experience design zet je de behoefte van je gebruikers voorop. Wij zorgen voor een goede ervaring en geven precies wat ze zoeken. Zo verbeter je je bezoekerservaring en groeit je bedrijf met leads en sales.

Zet je content om naar een aantrekkelijk visueel verhaal. Bij VKdesign ontwikkelen we online magazines voor desktop of tablet. Kenmerkend is de beleving bij het bekijken van een interactieve magazine. Als het nu gaat om een jaarverslag, bedrijfspresentatie, personeelsmagazine of verkooppresentatie. Met behulp van beeld, audio, video en animatie maak je je punt duidelijk op een zeer innovatieve en duurzame wijze. Daarnaast is je magazine via verschillende kanalen te versturen en is het leesgedrag van gebruikers eenvoudig te meten.

Wil je een stap verder gaan, dan schakelen we SEA in. Search Engine Advertising is het betaald adverteren in zoekmachines zoals Google. Wanneer je in Google naar een onderwerp zoekt, zijn de eerste en laatste resultaten op de pagina meestal advertenties. De eerste paar resultaten zijn betaalde advertenties; dit zijn de SEA links. Ook vallen de advertenties aan de rechterkant onder SEA. In tegenstelling tot SEO, heb je bij SEA snel je advertentie hoog in Google. Het zal de eerste link zijn die mensen zien. De kans is groot dat er daarom sneller op jouw link wordt geklikt dan bij SEO. De keerzijde is wel dat als je stopt met betalen voor je advertentie, jouw advertentie en zichtbaarheid direct verdwijnt.

Webhosting is nodig als je een website of webshop wil maken of een professioneel e-mailadres wil met een eigen domeinnaam. Onze betrouwbare hosting zorgt dat je website of webshop op rolletjes draait. Wanneer je de webhosting bij VKdesign afneemt zorgen wij ervoor dat je website stabiel en goed blijft presteren. De veilig houden we optimaal door updates consistent uit te voeren. We monitoren actief en staan paraat om vragen te beantwoorden bij eventuele problemen. Snelheid, veiligheid en stabiliteit van je website is daarmee gegarandeerd.

VKdesign

Heb je vragen of wil je kennismaken?​

Neem dan (vrijblijvend) contact met ons op. Bellen, mailen, appen, het kan allemaal. Wil je dat wij contact met je opnemen? Vul dan het contactformulier in. Dan nemen wij z.s.m. uur contact met je op.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.