Designstrategie.

Met een sterke designstrategie kun je punten maken. Waar moet een sterk design aan voldoen om het juiste gevoel over te brengen? Hoe ben je duidelijk jezelf en duidelijk anders dan je concurrenten? De designstrategie beschrijft de visuele kaders en de creatieve ruimte van je merk. Het geeft visuele richting aan iedereen die betrokken is bij de ontwikkeling van communicatie.

Brand design is het gezicht van het merk, bedrijf of de organisatie. Dit maakt het zichtbaar en tastbaar. In de designstrategie bepalen we hoe dit gezicht eruit moet zien om expressie te geven aan de gekozen positionering.Meer weten?

Communicatiestrategie.

Een communicatiestrategie opstellen doe je om te bepalen hoe jij wilt dat je organisatie met de buitenwereld communiceert. Daarbij stel je belangrijk vragen als: waarom communiceren we? Wie is onze belangrijkste doelgroep en waarom? Welke boodschap willen we overdragen? De voor een organisatie essentiële beslissing welke boodschap aan welke doelgroep en op welke manier moet worden overgebracht om de marketing - en promotiedoelstellingen te bereiken.

Een goede communicatiestrategie geeft focus en helpt je met een juist en consequent verhaal de doelgroep te bereiken. Met als achterliggend doel kostbare relaties en een sterke reputatie op te bouwen.

Meer weten?

Meer weten over strategie?

Wij helpen je graag verder. Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact op.
Telefoon: +31(0)314 64 09 32 | Mobiel: +31(0)6 14 04 99 31